Web Analytics Made Easy - Statcounter

صارم رضایی از برگزاری دوره های آموزش تخصصی امداد و نجات ویژه خبرنگاران لرستانی خبر داد .

به گزارش خبرگزاری برنااز لرستان‌؛رضایی با حضور در خانه مطبوعات و دیدار باسید احمد موسوی مدیرعامل و دیگر اعضای خانه مطبوعات استان  ، اظهار کرد: اولین روز کاری که به عنوان مدیرعامل جمعیت هلال احمر لرستان  با کولاک شهرستان نور آباد همزمان شد بعد از آن زلزله کرمانشاه رخ داد که یک حرکت تاریخی برای هلال احمر لرستان ثبت شد و آن هم حضور تیم پیشرو جمعیت هلال احمر استان قبل از حضور تیم کرمانشاه بود، اقدامات و کمک های مثال زدنی در کرمانشاه انجام  شد و بازتاب خوبی داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اوبه حادثه اشترانکوه اشاره کرد و افزود: این حادثه یک حادثه ملی بود که ۱۵ نفر و از کوهنوردان حرفه‌ای که دردنیا بی نظیر بودند در این حادثه حضور داشتند و رئیس فدراسیون بین‌المللی نیزشخصاً تماس گرفتن و پیگیر موضوع شدند ، که ۱۵۰ نفر از نیروهای هلال احمر به مدت یک هفته به صورت شبانه روز و تلاش بی‌وقفه در حادثه اشترانکوه توانست جنازه ۸ کوهنورد که گرفتار بهمن و در زیر برف مدفون شده بودند ، در شرایط کولاک و سرما پیدا وتحویل خانواده آنان دهند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمراستان لرستان تصریح کرد: در حادثه دنا اولین شب مانی در ارتفاع ۴۲۰۰ متری دنا در دمای منفی ۲۰ درجه توسط بچه‌ها هلال احمراستان که ازشهرستان ازنا الیگودرز بودن صورت گرفت و بابی شد برای دیگر استان‌هایی که آنجا حضور داشتند و بازتاب خوبی برای جمعیت هلال احمر استان در سطح کشور داشت.

رضایی به سیل پلدختر اشاره کرد و گفت: ۱۱ شهرستان استان درگیر سیل بودن و حجم سیلاب  وشدت آن نسبت به استان‌های دیگر بیشتر بود ، خوشبختانه هلال احمر لرستان توانست بیشترین کمک را دریافت و بیشترین توزیع اقلام را نسبت به دیگر استان ها انجام دهد ، همچنین در بحث کرونا جمعیت هلال احمر اقدامات مشخصی  با حضور ۴۴۰ امدادگر در بحث مبادی ورودی و کنترل خروجی انجام داد و با وجود اینکه مشکل کمبود تب سنج در کشور وجود داشت، با رایزنی‌های صورت گرفته ۲۶ طب سنتی برای استان تهیه شد.

او بیان کرد: از دیگر اقدامات جمعیت هلال احمر لرستان، احداث بزرگترین سایت هوایی غرب کشور در خرم آباد می باشد که که ظرفیت همزمان ۴ بالگرد را دارد، تمام قسمت ها از جمله باند ، آشیانه، انبارامدای  تکمیل می باشد و تنها قسمت امداد و نجات تکمیل نیست که نیازمند اعتبار برای ساخت آن می باشیم ، وجود این سایت ظرفیت استثایی برای استان می باشد.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان لرستان عنوان کرد: خانه هلال در ۱۰۷ روستای استان ایجاد می شود تا در این راستا بتوانیم نیروهای مستقر در روستاها را آموزش و برای مخاطراتی مانند حوادث مناطق روستایی آماده کنیم، در صورت وقوع حوادث در روستاها تا رسیدن عوامل امداد و نجات و نیروهای کمکی در شهرستان‌ها و استان، افراد روستا می توانند مقدمات کار و امدادرسانی اولیه را انجام دهند.

او با بیان اینکه هلال احمر لرستان یکی از جمعیت های برتر کشور است  ، یادآورشد: این مهم  تنها به وجود بنده نیست ، بلکه به واسطه تلاش کلیه همکاران می باشد و در تمام در حوزه ها از جمله حوزه جوانان، داوطلبان، امداد و نجات و آموزش در سطح کشور بی‌نظیر و به عنوان یک برند در کشور شناخته شده می باشد.

رضایی عنوان  کرد: بنا به درخواست خانه مطبوعات استان، تفاهم‌نامه همکاری برای برگزاری آموزش های تخصصی امداد و نجات منعقد می‌شود.

او یادآورشد : با توجه به حوادث رخ داده در سطح استان نیازمند این است که اصحاب رسانه آشنایی کامل درباره حوادث امداد و نجات داشته باشند، بنابراین به زودی این آموزش ها را برگزار خواهیم کرد و از ظرفیت خبرنگاران در این زمینه استفاده لازم را خواهیم کرد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هلال احمر خبرنگاران خانه مطبوعات هلال احمر لرستان جمعیت هلال احمر امداد و نجات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۶۶۹۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور

  به گزارش خبرگزاری صداوسیمای کرمان ،در این مسابقات  ۳۰ تیم از 14 استان و ۲۶ شهرستان کشور که دارای معادن و صنایع معدنی هستند به رقابت پرداختند.

آقای مجتبی اسماعیل بیگی ناظر مسابقات دراین زمینه گفت: هدف از برگزاری مسابقات امداد و نجات، آشنایی تیم‌های شرکت‎‌کننده با استفاده از ابزارهای به روز در امر ایمنی و همچنین تقویت روحیه مشارکت میان آنها است.

اسماعیل بیگی تاکید کرد: پس از برگزاری آزمون علمی میان تیم‌های شرکت کننده، مسابقات عملی آغاز برگزارشد و انتظار داریم شرکت‌کنندگان در این مسابقات ضمن پیشگیری از بروز حوادث، بیش از پیش آمادگی رویارویی با حوادث احتمالی در محیط کار را داشته باشند.

وی افزود: آیتم‌های این دوره از مسابقات نسبت به سال گذشته تفاوت‌های قابل توجهی داشته و تلاش داریم تا با به روز رسانی آمادگی و توان امدادگران میزان حوادث را در معادن به صفر برسانیم.

آقای علیرضا پژوه مدیرو مسئول برگزاری این مسابقات نیز گفت: افزایش و ارتقاء ایمنی، آمادگی رویارویی با حوادث احتمالی، پیشگیری از وقوع حوادث  از جمله اهداف مهمی است که با برگزاری این مسابقات دنبال می‌کنیم و  اخلاق‌مداری هم از مهمترین اهدافی است که  تیم‌ها طی سه روز برگزاری مسابقات به آن توجه ویژه داشتند.

دیگر خبرها

  • مسابقات امداد و نجات معادن و صنایع معدنی کشور
  • برگزاری نخستین دوره آموزشی مدیریت بحران ویژه مدیران سازمان منطقه آزاد قشم
  • تربیت نیروهای متخصص برای کشور بزرگترین خدمت محسوب می‌شود
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • پیشرفت فیزیکی بیش از ۹۰ درصدی ۱۵ پایگاه امدادی در لرستان
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • خانه‌های هلال در کشور به ۸۰۰۰ خانه افزایش می‌یابد
  • یک کشته در حادثه برخورد چند دستگاه خودرو در استان قزوین 
  • ۱۱۰ دندانپزشک آماده ارائه خدمات به نیازمندان زنجانی
  • برگزاری دوره تربیت مربی کد ۳ هلال‌احمر اصفهان به میزبانی شهرستان نایین