Web Analytics Made Easy - Statcounter

--------------------------------------------------------------------------

تذکر: کاربر محترم! انتشار مطالب دیگر رسانهها از سوی پایگاه خبری تحلیلی بی‌باک لزوما به معنای صحت و تایید محتوای آنها نیست و صرفا جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای بازنشر می‌شود. در ضمن شما می توانید اخبار و مطالب وزین خود را که تا کنون در هیچ رسانه‌ای منتشر نشده است از طریق بخش "تماس با ما" یا پل ارتباطی این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید برای ما ارسال نمایید تا در صورت دارا بودن مولفه‌های لازم، منتشر گردد.

------------- با کلیک بر روی لینکهای ذیل تمامی روزنامه‌های کشور را رایگان مطالعه کنید -------------

روزنامه‌های عمومی | روزنامه‌های اقتصادی | روزنامه‌های ورزشی | سایر روزنامه‌ها| هفته‌نامه و ماهنامه | نشریات استانی

هفته ای که گذشت مطلبی در سایت هلال احمر با تیتر «اهدای ۲۲ قلم نشان و اشیاء تاریخی ارزشمند هلال‌احمر ایران به موزه فدراسیون بین‌المللی صلیب‌سرخ در ژنو» منتشر شد که واکنش‌های را دربر داشت.

به گزارش بی باک، با توجه به تجربیات تلخ ایران در حوزه آثار موزه ای و تاریخی که نمونه بارز آن درگیری حقوقی 70 - 80 ساله ایران با آمریکا برای برگرداندن الواح هخامنشی که به صورت امانت از کشور خارج شده بود، سئوالات متعددی با انتشار چنین مطلبی در سایت هلال احمر پدید آمد، زیرا برخی منتقدان این پرسش‌ها را مطرح کردند که چرا هلال احمر به عنوان یک نهاد عمومی کشور،  بدون دریافت مجوزهای رسمی، آثار موزه ای را از کشور خارج کرده است، زیرا براساس قوانین موزه‌های جهان (ایکوم) موزه‌ها فقط می‌توانند آثار موزه ای و ملی را با موزه‌های دنیا به امانت بسپارند.

همچنین باید برای خروج هر نوع آثار ارزشمند تاریخی که در خبر هلال احمر با واژه (تاریخی ارزشمند) قید شده بود، هئیت وزیران اجازه خروج این آثار را بدهد، که نمونه چنین مشکلی را نیز در پرونده فرستادن گنجینه موزه هنرهای معاصر به خارج وجود داشت که در نهایت با اعتراضات گسترده، ارسال این گنجینه‌ها منتفی شد.

حال این در شرایطی است که طبق خبر سایت هلال احمر، این نهاد عمومی کشور، اقدام به اهدای 22 قلم از اشیاء و اقلام باارزش تاریخی هلال‌احمر کشورمان به موزه فدراسیون صلیب‌سرخ در ژنو کرده است و به گفته مصطفی محمدیون - دبیرکل جمعیت هلال‌احمر، اهدای این اقلام نه تنها امانت نیست، بلکه به صورت دائمی بوده، که مسلماً و به دلیل عدم توضیحات مبسوط، شائبه‌های در این اقدام به وجود می‌آید.

در این رابطه مصطفی محمدیون - دبیرکل جمعیت هلال‌احمر که خود به شخصه در دیدار با کاترین بورر - معاون نهضت بین‌المللی صلیب‌سرخ و هلال‌احمر در ژنو این 22 قلم از نشان‌، اشیاء و اقلام باارزش تاریخی متعلق به جمعیت هلال‌احمر ایران را به موزه این فدراسیون اهداء کرده است، در پاسخ به سئوالات تسنیم توضیح داد: این اشیاء شامل نشان‌، پرچم و برخی اقلام دیگر است که به هیچ عنوان تاریخی نیست و نمی‌توان با الواح هخامنشی مقایسه کرد.

آثار اهدای تاریخی نبود

با این وجود وقتی از دبیرکل جمعیت هلال‌احمر درخواست شد تا لیست 22 قلم از نشان‌، اشیاء و اقلامی که به صورت دائمی به موزه صلیب سرخ اهداء شده است و برخلاف خبر منتشر شده در سایت هلال تاریخی نیز نیست، محمدیون ارائه این لیست را موکول به زمانی دیگر کرد.

هلال احمر قصدی برای بخشش آثار ملی و تاریخی خود ندارد

در این راستا از سید امیر محسن ضیایی - رئیس جمعیت هلال احمر نیز درباره چگونگی ارسال این آثار و تحویل به موزه صلیب سرخ، آن هم به صورت دائمی سئوال شد که وی به تسنیم، عنوان کرد: چیزی نشنیده ام، ولی جمعیت قصدی برای بخشش آثار ملی و تاریخی خود ندارد و تصمیم برای این امور قاعدتاً با اینجانب است.

حال رئیس جمعیت هلال احمر پس از توضیحات خبرنگار تسنیم درباره اینکه 22 قلم از نشان‌، اشیاء و اقلام تاریخی هلال احمر چند روز قبل به موزه صلیب سرخ اهداء شده است، پاسخ داد: می‌پرسم، ولی بعید است که آثار اصل باشند.

بی‌اطلاعی برخی مدیران هلال از یک اهدای بین‌المللی

براین اساس برای گرفتن توضیحات بیشتر با وحید رحمتی - مدیر روابط عمومی هلال احمر و همچنین سیدحمید جمال الدینی - سخنگوی جمعیت هلال احمر ارتباط برقرار شد که آنها نیز در این ارتباط توضیحی نداشتند، بطوریکه سخنگوی جدید جمعیت هلال احمر در نهایت در توضیح بیشتر عنوان کرد که این مورد را بررسی می‌کند.

اطلاع رسانی نادرست

در نهایت و با توجه به بی‌اطلاعی برخی مسئولان هلال احمر از اهدای این آثار موزه ای کشور، به سراغ فرهاد علی اکبری - رئیس موزه و مرکز ملی اسناد جمعیت هلال احمر رفته و او در این‌باره به تسنیم توضیح داد: این آثار اهدای برخلاف خبری که در سایت هلال احمر منتشر شده است، آنچنان که در اذهان عمومی واژه تاریخی تلقی می‌شود، تاریخی نبوده، زیرا اصلاً قدیمی‌ترین آثار هلال احمر برای دهه 20 شمسی است.

وی با بیان اینکه اهدای این آثار که بیشتر پرچم، نشان‌، بشقاب با آرم و برخی اقلام از سازمان جوانان هلال احمر است، توسط امور بین الملل هلال احمر هماهنگ شده است، گفت: مثلاً از بشقاب آرم‌داری که به موزه صلیب سرخ اهداء شده است نمونه آن را به تعداد قابل توجه ای داریم و از این بابت نیز جای نگرانی نیست.

آسیب خبر و اطلاع رسانی هیجانی

علی اکبری در ادامه با وجود نقد داشتن نسبت به اینگونه اطلاع رسانی هیجانی و همچنین نقش کمرنگ موزه و مرکز ملی اسناد جمعیت هلال احمر در چنین مباحثی عنوان کرد: با این وجود باید از این نکته نیز غافل نشویم که در موزه صلیب سرخ در ژنو برای همه کشورهای دنیا که عضو هلال احمر دنیا هستند، فضایی جهت نمایش آثار فعالیتی‌شان اختصاص یافته بود و فضای مختص به ایران خالی بود.

رئیس موزه و مرکز ملی اسناد جمعیت هلال احمر خاطرنشان کرد: همچنین تبادل چنین اقلامی بین موزه‌های هلال و موزه صلیب سرخ در گذشته نیز رایج بوده، بطوریکه هم اکنون نیز آثاری از فعالیت‌های صلیب سرخ جهانی در موزه هلال احمر ایران وجوددارد، و این در حالی است که قدمت فعالیت‌های صلیب سرخ جهانی در حدود 140 سال و فعالیت هلال احمر ایران (جمعیت شیر و خورشید سرخ) در حدود 90 سال است.

واگذاری امور تخصصی به اهل فن

گفتنی است، مدیران موزه و مرکز ملی اسناد جمعیت هلال احمر در سالهای گذشته نیز با حضور در ژنو، تفاهمنامه‌های همکاری با موزه صلیب سرخ جهانی منعقد کرده بودند، ولی در دوره‌های اخیر شاهد ورود و هماهنگی امور بین الملل هلال احمر در چنین مباحث تخصصی هستیم که این مسئله باعث چنین اتفاقاتی می‌شود و می‌طلبد در نهاد بزرگ و عمومی، همچون هلال احمر، موارد تخصصی به اهل فن و باتجربه سپرده شود.


منبع: بی باک نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bibaknews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بی باک نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۳۸۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه

دادستان گناوه تسریع در راه‌اندازی مجدد پایگاه امداد دریایی را از نیازهای مهم شهرستان دانست و گفت: همراهی دستگاه‌ها با هلال احمر امری مهم در توسعه خدمات امدادی محسوب می‌شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندر گناوه، حسین مسلم‌نژاد شامگاه سه‌شنبه در نشست با مسئولان جمعیت هلال احمر استان بوشهر توجه به حقوق عامه را یکی از رسالت‌های مهم دستگاه قضا خواند و اظهار داشت: در تحقق مطالبات مردم در همه بخش‌ها دستگاه قضایی ورود می‌کند.

وی گناوه را شهرستان گردشگری در تمام فصول دانست و بیان کرد: یکی از مهمترین طرح‌های گردشگری گناوه سواحل این شهرستان است که ایجاد زیرساخت امدادی یک ضرورت است.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان گناوه با اشاره به حوادث یک سال گذشته ، راه‌اندازی مجدد پایگاه امداد دریایی این شهرستان را مهم خواند و افزود: همه دستگاه‌های شهرستان گناوه در این مسیر و اجرایی شدن این طرح باید با جمعیت هلال احمر همراهی کنند.

نقش حیاتی راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر هم از روند پیگیری راه‌اندازی مجدد پایگاه امداد دریایی و همچنین نقش حیاتی آن در کاهش حوادث دریایی و ساحلی نکاتی بیان کرد و گفت: جمعیت هلال احمر همواره در همه حوادث طبیعی و غیرطبیعی حسب وظایف و مأموریت‌های خود حضور داشته و امیدواریم در راه‌اندازی مجدد پایگاه دریایی شهرستان گناوه دستگاه‌های مرتبط این جمعیت را یاری کنند.

احسان ایزدپناه ضمن تشریح فعالیت‌های صورت گرفته در ایام نوروز از همکاری دستگاه‌ها با این مجموعه قدردانی کرد و با بیان اینکه بیشترین آمار حوادث دریایی و ساحلی در نوروز امسال در گناوه رخ داده است تصریح کرد: راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی و ساحلی هلال احمر گناوه بسیار مهم است .

وی افزود: امیدواریم که دستگاه‌های همکار در راه‌اندازی هر چه سریع‌تر پایگاه امداد دریایی گناوه جمعیت هلال احمر را یاری کنند.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر بیان کرد: اقدامات ساخت و راه‌اندازی مجدد پایگاه امداد دریایی گناوه از سوی جمعیت هلال احمر استان صورت گرفته که برخی موارد نیازمند مساعدت دیگر دستگاه‌ها است.

پیگیر راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه در دستور کار قرار دارد

فرماندار گناوه هم خدمات امدادگران جمعیت هلال احمر استان بوشهر را مورد ستایش قرار داد و گفت: جمعیت هلال احمر طی سالیان گذشته همواره پیش‌قدم در عرصه خدمت‌رسانی بوده است.

محمدتقی صفری با تقدیر از عملکرد جمعیت هلال احمر در طرح نوروزی یادآور شد: به عنوان خادم مردم در شهرستان گناوه پیگیر راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه خواهیم بود و تا تحقق این مطالبه مهم مردم در این مسیر جمعیت هلال احمر را یاری می‌کنیم.

مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان بوشهر همچنین در جلسه با مسئولان شرکت اسکله سازی و سازه‌های دریایی در راستای ایجاد زیر ساخت‌های پایگاه امداد دریایی گناوه راهکارهای لازم برای این مهم بررسی کرد.

انتهالی پیام/190/.

دیگر خبرها

  • ۳۰۰ نیروی هلال احمر در جست و جوی «یسنا»
  • واژگونی خودرو در جاده طبس ـ بردسکن ۵ مصدوم داشت
  • آمادگی هلال احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • اعلام آمادگی هلال‌احمر ایران برای کمک به سیل‌زدگان کنیا
  • آمادگی هلال احمر برای کمک به مردم سیل‌زده کنیا
  • معلمان اُسوه فداکاری در جبهه علم هستند
  • دستور دادستانی برای راه‌اندازی پایگاه امداد دریایی گناوه
  • آماده باش نیروهای هلال احمر بوشهر
  • برگزاری مانور تیم سحر هلال احمر در قزوین
  • اجرای گام سوم طرح یاس در اردبیل